2009 m. sausio 3 d., šeštadienis

Įsispraudimas

Trumpai apie šį tą, kas įsispraudė į sesiją – šventes;)


Kūčios-Kalėdos. Kaip visada panašios, bet lyg ir kitokios. Giminaičiai, mišrainės, stalo žaidimai, mandarinai, dovanos ir (įtartinai) saikingas TV naudojimas.


Giminaičiams išsiskirsčius teko apsilankyti Goran Bregovičiaus koncerte. Gal šis koncertas ir nebuvo toks įspūdingas, kad giliai įsirėžtų į atmintį (ir, ko gero, po kažkiek laiko aš jį prisiminsiu kaip faktą, kad tiesiog toks buvo), bet takart buvo tikrai smagu, įdomu ir kitaip nei įprasta. Vietos buvo sėdimos, tad tik kiek aktyviau pastriksėjom per pakartojimą “kalasnikov” ritmu:D


Prie tos pačios progos pasižiūrėjom Kusturicos “Crna mačka beli mačor“ ir vis dar prie tos pačios progos norėtusi pasidalinti su Jumis viena geriausių filmų vietų – 2.13-2.16s.


Na ir Naujieji. Taip jau nutiko (o kaip taip jau nutiko, klauskite Algrimo) turėjome pakvietimus į „vipinį“ vakarėlį sporto rūmuose. Dėl tam tikrų aplinkybių vėlavau, tai tik įėjus ir nespėjus padoriai atšilti buvom visi pakviesti į fortopejono koncertą. Vien vaizdas ten buvo įspūdingas: ratu sustatyti 5 fortepijonai su senovinių nuotraukų projekcijomis rodomis ant jų bei kaip kokioj arenoj aplink ratu kylančiais aukštai susėdę klausytojai. Pats koncertas irgi sužavėjo.


Apsimūturiavom dovanotais vekso šalikais ir persikelėm į lauką žiūrėti spragtuko. Taip pat labai įspūdinga ir labai patiko. Bet, ko gero, labiau pats reginys, nes kur tas spragtukas ir kas ten vis dėlto ten vyko supratau tik, kai Milius užtraukė: „Meilė daro stebūklus..“. kitaip sakant – pabaigoj :D Gėris nugalėjo blogį ir t.t.


Vėliau plaukimas minioje link Katedros aikštės. Kas iki tam tikro taško buvo visai smagu. O tam tikrame taške tiesiog pastrigome ir nebegalėjome pajudėti. Kada tie naujieji atėjo visgi likome nesupratę. Mano regimasis laukas apimė tik kažkurį viršutinį katedros kampą, todėl šviesos šou taip pat liko nepastebėtas (o kad buvo visai įspūdinga, supratau iš nuotraukų delfyje kitą rytą). O fejerverkai atrodė gražiai:D Tada grūmtynės minioje ir vel sporto rūmai.


Pusvalanduką pasitrynėm ir prasidėjo Tabami goes The Beatles su Fools Garden. Tai visai smagiai pasišokčiojom iki 3h ir pradėjom skirstytis. Taip pakankamai smagiai ir sąlyginai kultūringai pažymėjom naujųjų pradžia.


Kaip ir viskas. Sesija.

Komentarų nėra: