2010 m. gegužės 11 d., antradienis

Bridges 2010

Jei neprisiruošiu dabar, ko gero, jau nebeparašysiu niekada. Kadangi dabar yra visada geriau nei niekada, tad keletas liesesnių žodelių apie kelionę Danijon ir jaunimo mainus "Bridges 2010".
Kaip čia taip susiklostė?
BBBS pasiūlė vykt, pagalvojau, kad atostogos prieš sesija nėra labai blogas dalykas. Bele bakalaurinio šiais metais dar rašyt nereik:) Susirinkom komanda iš 5 suaugusių ir 5 vaikų, šast ir išskridom!
Ko mums ten?
Socializuotis, tiest tiltus tarp šalių ir tt. Šiam reikalui dar atvyko estai, rumunai, danai ir fokietės. Gyvenom savaitę Vordingborg miestukyje esančiuose jaunimo namuose. Mes su vadove, kažkodėl gavom kambarį atskirai nuo visų, name su paaugliška danų vyrija. Tad naktys nebuvo lengvos.
Ką darėm?
Pirmas tris dienas dirbom kiekvienas savam workshop'e (muzikos, šokio, forum teatro, body painting'o). Aš savo pačios laimei pasirinkau teatrą (integruota su origami). Viskas būtų buvę gal ir gerai, vaidint man patinka, bet jau taaaaaiiiiiiip lėtai viskas ten vyko, tiiiiiiiieeeek filosofinių išvedžiojimų, tooooookios ilgos rūkymo pertraukėlės.. Kad man piktumas nuolat ėmė, nes visi kiti normaliai dirbo, prakaitais šlakstės ir tikrai galėjo pasisakyt, kad ir paruošė kažką ir išmoko..
Kas buvo kai padarėm?
Kai padarėm, viską sudėjom į vieną programą ir ėmėm pasirodymus rengt vietinėms mokykloms. Trys pasirodymai per dieną nukamuodavo taip nuoširdžiai:) Dar vienas sekančią dieną ir užsiėmimai su vietiniais vaikais, o tada jau šelionės:)
Kas po šelionių?
Paskutinę dieną nuvykom i Kopenhagą. Kadangi mūsų lėktuvas buvo pats vėlyviausias, pravaikščiojom ten gerą pusdienį. Labai šauniai ši išvyka vainikavo mūsų kelionę:) Buvom užsukę į Christianiją, būtume ir ilgiau ten pasilikę, tik, kad prasidėjo žolės pūtėju paradas su visa žole. Mūsų vadovė, kiek nusigando, kad ne i visai tinkamą vietą vaikus atsivedė. Tad teko vikriai nešt kūdašių iš ten. Tiesa, su tuo paradu vėliau susitikom dar kokius 3-4 kartus, nes jie vinguriavo pagrindinėm gatvėm ir galiausiai apsistojo finaliniam koncertui aikštėjė, kurioje mes turėjom susitikt su savuoju vadovu:)

Kitos mintys ir pastebėjimai nuotraukų skyrelyje:
Būgnų workshop'as. Per vieną savo kompoziciją jie visi paeiliui pasisakydavo vardus. Šmaikščiausia šiose vietoje buvo tai, jog paskutiniojo vaikinuko vardas buvo JES!!
Karts nuo karto tekdavo padirbėt kaip kitchen team. Čia laimės pyragą raikom po finalinio pasirodymo.
Pietums sausi sumuštiniai. Ir taip visą mielą savaitę:)
Bandėm vieną dieną eit prie jūros. Vėjas rodės ausis ir kitas palaidesnes dalis nuraus:-o
Vieną kitą liūdnesnę akimirką pažaisdavom uno, štai vat iš tokių užduočių, kaip 10 ratų aplink puodelį pralaimėjusiam:)
Čia mūsų pati šauniausia lietuvių kompanija (+pora baltų viršuje). Labai mes ten susigyvenom, sulipom, baisu buvo ir atlipt. Vieni su kitais jau kodais šnekėt galėjom:)
Mūsų bei rumunų pajėgos su tėtuku Bo:)
Su H.Ch.Andersen Kopenhagoj:p
Mielas vaizdukas Christianijoj:))
:-|
Grėte žolės parade žygiuoja:)
Ir dar šiek tiek parado, lydėjusio mus po Kopenhagą..

1 komentaras:

Vaida rašė...

Gražiai rašai! Trumpai, aiškiai ir šmaikščiai. Man patinka :)