2009 m. birželio 21 d., sekmadienis

Atradimas Nr. 2 - "Pievos"

Mūsų visų gerai žinomas S pakvietė mus sudalyvauti savo pažįstamų mini festivalyje "Pievos" kažkur Širvintų apylinkėse. Sutikome. Kadangi ne visiems komandos nariams pavyko atsilaikyti prieš didžiosios sesijos negandas ir kitus vargus, atėjus tam tikram laikui, į festivalį patraukėme dviese - aš ir Algrimas. Dėl savo įrenginių nereikėjo sukti galvos, nes juos jau pora dienų prieš į vietą buvo nugabenę rūpestingi festivalio organizatoriai.

Nesitikėjome per daug nieko. Festivalis rengiamas pirmą kartą, vienos dienos, prognozuojama, kad susirinks apie 100 žmonių, kažkoks žygis, rungtys dar kažkokie dalykai, iš muzikinės pusės lyg ir nelabai kas. O ir orelis.lt bandė lietų pranašaut.

Na bet nuvykome (mus vežė du jaunuoliai, atsakingi už fidi sumo kostiumus), saulutė šviečia, sodyba, viskas taip jauku, žmonių nėra, pridaryta visokių dalykų: stendai su ranka rašyta programa, maža scenukė, dėžės buteliams prie kiekvienos šiukšliadėžės. Žodžiu paprasta ir kažkaip miela:D

Visiškai nesinorėjo nieko daryt, lėtai išsipakavome, įsikūrėme. Nebuvo jokios skirtumo, ar padarysim, kokių marškinėlių ar ne. Tiesiog čilinom:)

Apie kokią 17h pradėjo plūst pas mus žmonės. Visi tokie entuziastingi, draugiški. Pridarėm gausybę "Pievų" maikučių. Ir taip be jokio streso, padarom kažkiek, sriubos palapnojam, dar padarom, einam sumo pasimušt, pasikarstyt ar šiaip pasibūt. Labai patiko, kad žmonės galvoja, kokių marškinėlių nori: ne baltu ant juodos, kaip būna dažniausiai, o derina spalvas, konsultuojas:) Na tikrai žiauriai patiko ten mums dalyvaut.

Tiesa, apie sumo. Na nutarėm pasikaut su Algrimantu. Gi reikia kartais. Na mušamės sau sėkmingai (aš ji nuverčiau kokius 4 kartus, o jis mane kokį vieną:)), nutrenkiu jį ant žemės, įsibėgėju ir šoku ant viršaus. Dėl tam tikrų kostiumo savybių trenkiuos veidu į žemę. To pasekoje, puse mano veido aptinsta ir būna visas subraižytas. Baisu, bet linksma:)

Kas dar ten buvo: gardas su kaimynėm vištom ir gaidžiu, senoviniai animaciniai ir ne tik porno filmai kluone per mažą monitoriuką, muzika (labai patiko du berniukai su violančele ir gitara), nemokama sriuba su daug kruopų, žygeivis su nudegusiom kojom, šuo Šmikis, camera obscura, aukcionas, diedukas imtynininkas, vaikai su šautuvų marškinėliais..

Tiesiog negalėjom nepasidalint savo džiaugsmu, tad kol aš lindėjau juodoje foto dėžėje, Algis paskambino Justusui, kuris nesusiturėjęs atlėkė pas mus. Jau visai naktį nutarėm lėkti namo, tad kaip ir kiekvieno estivalio pabaigoje, susikrovėm visą savo mantą į bmv kregždę ir parlėkėm namo.

Va:


Simstva medyje prie savo virvių. O dar aukščiau - su šakom susiliejęs Algrimas.

JAFU vėliava šį kartą naudojama kaip staltiesė:)

Lemtingasis susidūrimas su žeme.

Ir jo aukos.

Algio pereinamų spalvų kūrinux.


Scenukė.


Mūsų skladukas ir kiti dalykai:)


Jaunasis gangsteris:))

Komentarų nėra: