2009 m. liepos 6 d., pirmadienis

Tundra

Taip nuostabiai pasiruošę, kitą rytą sušokome į bmw kregždę ir patraukėme Zarasų link. Bendrai apie patį festivalį: Tundra - trys paros amžinybės. Na taip, tam tikra prasme šis festivalis buvo virtęs mums amžinybe, bet apie tai vėliau. Dar norėtusi paminėti vieną frazę atsitiktinai išgirstą iš festivalio dalyvės, ji skambėjo maždaug taip: jei ne grybai ir ne uogos - būčiau apsivalgius ratų. Tame yra nemažai tiesos..

Bet grįžkime prie mūsų. Atvykome nesudėtingai, tik pakeliui nesėkmingai bandę ieškoti grafkių bei stovo vėliavai. Žinia, jog įsikurt turėsime prie Psy Trance scenos sukėlė šiokių tokių blogų minčių. Na bet saulutė spigina, žmonių nėr ir gerą pusdienį dar nebus, kaip visad nieko nesinori daryt, tik voliotis ant pievelės:) Pabandėme pasivaikščioti po festivalio teritoriją - toookie ganyklų plotai, kad nejuokais nuvargsti iš vienos zonos pereidamas į kitą. Bet visur žalia, tvarkinga, ežeras sau raibuliuoja, labai labai gražu. O ir visas meninis apipavidalinimas sužavėjo: scena-laivas, traktorius traukiantis elektros laidus, svalvinga chill out'o zona - matosi, kad įdėta nemažai darbo (žr. nuotraukas).

Pirmą vakarą įsikūrėme miške šalia DIY veiklos stovyklos, elektros nepajungė, tai tą vakarą nieko ir nedarėme. Miegojome ten pat - miške, didžiojoje pavėsinėje, visai netoli Psy Trance scenos, kas mūsų miegą padarė nelabai saldų. Mano nepaliaujamų zirzimų dėka sekančią dieną savo dirtuvę persikėlėme į lauką bei įsikūrėme šalia kitų workshop'ų. Išsikėlėme savo vėliavą, visai puikiai apsipavidalinom ir likom patenkinti savo įvaizdžiu:D Elektos vėl nebuvo gera pusdienį, tad 6dienis irgi nebuvo labai darbingas. Niekaip negaliu atsiminti, ką be maudynių dar tą dieną veikėme, nes nuolatinis vienodas tranco muzikos fonas viską apjungė į vientisą neaišku kiek trunkantį buvimą. Vakarop nejuokais užsipliaupė lietus, tad tik sutemus iškart uždarėme savo dirbtuvėlę.

Mudu su A senatvės prispausti tą naktį pasiskolinę bmw kregždę nulėkėme pernakvoti pas A tetą bei dėdę ir pusbrolį Faustus:)) į Zarasus. Ryte istorija kartojosi: saulutė šviečia, daryti nieko nesinori, elektra dinginėja ir tt. Na bet kažkaip darėm ir paskutinioji diena buvo mums visai sėkminga.

Festivalis buvo keistas. Siaubingai norėjosi gyvos muzikos, na tos kur gyvi žmonės groja su gyvais instrumentais. Tačiau įsivyravus tylai jausdavai lyg kažkokį trance fono trūkumą:D Įdomu buvo pabūti ten, kur galbūt kitomis aplinkybėmis niekad nebūtum patekęs.


Scena su traktorium ir elektros stulpais.


Scena - laivas.


Simona ir aš (idėjau kaip įrodymą, kad ir aš ten būnų).


Dirbtuvikės iš priekio.


Mūsų mylimiausioji Psy Trance scena.


Brendono rytas ir plėviasuojanti Jafu vėliava!


Ženklai be kurių būtų prastai.


Kėdė ir nykštukas Algrimas.


Na ir pabaigai šis tas gardaus: Brendono šėlionės:))

Komentarų nėra: