2009 m. rugsėjo 9 d., trečiadienis

Ekstrym Dyleriai!

Daug laiko jau praėjo. Ir vandens nutėkejo. Štai jau ir Kauno egzo perlaikymas ne už kalnų. Ir semestras naujas - pasirodo, labai šūdinas. Mokslo tik trys dienos, bet visos susijusios su bibliotekų garbinimu - teorija ir istorija. O pas F, kiek teko girdėt - atvirkščiai - nuo šio semestro paskaitos įdomios. Bet aš ne apie tai. Net ir ne apie naują gyvenimo vingį - kambarioką O. Čia bus reklama!

Ogi taip susiklostė, kad naujasis kambariokas atskleidė savo atradimą - DEAL EXTREME! Taip, skamba taip pat ekstremaliai kaip ir yra. Ten už itin juokingas kainas galima per mėnesį-pusantro iš didžiosios socialistinės, ypatingus kokybės standartus savo produkcijai keliančios valstybės - Kinijos - parsisiųst įvairiausių gėrybių, tikrai už labai labai nedaug pinigų. Taigi, šią naktį visi trys 50 kambario gyventojai apie 4 valandas skrolino iš neaprėpiamo dylerių katalogo ir apsipirko toną visiškai nereikalingų šmutkių už apie 60 JAV dolerių. Galiu pasigirti, štai ką išsirinkau aš (mano suma, žinoma, mažiausiai kukli ~30 USD).:


Šitas kainavo man apie 35 litus. Atkreipti dėmesį į tai, jog čia padielka Apple, realiai Lietuvoje originalų galima pigiausiai gauti už 271 lt. Dar atkreipti dėmesį į jo dydį ir tai, jog jis turi 2gb atminties! Gal jis neturės tiek funkcijų kiek originalas, pagirdinos Apple garso kokybės ir seksualaus kompiuterinės moters balso, skaitančio dainų ir albumų pavadinimus, bet kiek skaičiau komentarus - pirkti verta. Tai ir pirkau.


Šito seniai ieškojau. S sakė, kad ne ten ieškojau, nes tokių pilna - čia dėklas vizitkėm, bet aš laikysiu visokius ten LSP, teises ir kt., nes piniginės užknisa. 9,5lt.


Tokius, va, visokios parduotuvėlės parduoda po ~5-10lt už vienetą, ekstremalus komplektas - 10lt.


Čia labai geras dalykas! Nors gal ir pigokai atrodo, replutės galinėj kišenėj, prikabintos prie karabino yra labai gerai! Ypač visokiem JAFU darbeliam:) 11 lt.


Natūralios vyriškos pelės formos pelė. Su susitraukiančiu laidu - labai gerai prie laptopo. Nežinau kaip ten kokybė, bet visgi. 10lt.

Taigi, viso, apie 75 litus už beveik visiškai nereikalingus dalykus. Kitą vertus, už keturiskart tiek galima nusipirkt visą Apple grotuviuką. Šiaip aš visada už kokybę, bet žinant, kaip man daiktai laiko, tiks ir kaip yra:)

Atrodo tiek. Greitas siuntimas būtų kainavęs plius 10 dolerių, o dabar visos šios gėrybės mus pasieks už mėnesio-pusantro. Taip O sakė. Pamąsčiau, kad visgi būna čia lankytojų atsitiktinių, tai reik atnaujint. Tai greit galbūt parašysiu kaip sekasi. Jeigu įdomu. Bet neįdomu, geriau fotkių kokių įdėsiu. Bet vėliau. Laukiam prekių:)

Komentarų nėra: